Curcan umplut cu ananas si ficat de gasca


Ingrediente:
200 g ficat de gasca
200 ml lapte
2 catei de usturoi
1 ananas
un varf de cutit de piper rosu proaspat macinat
600 g piept de curcan taiat felii
1 manunchi de busuioc verde
sare
faina
ulei
pesmet
2 oua.

Preparare:
Ficatul de gasca impreuna cu usturoiul se pun in lapte pentru cateva ore.
Ananasul se curata, se taie felii si se pune intr-o tigaie de teflon, ca sa se rumeneasca.
Se condimenteaza cu piper rosu.
Se bat feliile de piept de curcan cu batatorul de carne; pe fiecare bucata se pun ramurele de busuioc rupte in bucati.
Pe fiecare felie de curcan, peste busuioc, se asaza cate o felie de ficat si o bucata de ananas.
Se ruleaza pe rand feliile, se prinde fiecare felie cu scobitori, se trec prin ou, faina, iar prin ou si pesmet, apoi se frig in ulei incins.
Preparatul se serveste astfel: fiecare rulou se taie in doua, oblic, se asaza pe un platou acoperit cu frunze de salata verde, asezonat cu o garnitura de orez in amestec cu rosii, taiate cubulete.

Reteta preluata de pe bucatarul.ro