Arpagic cu miel


Ingrediente:
1 pulpa de miel
1 lamaie mare
200 g arpagic
1 cutie rosii decojite
1 lingurita boia dulce
cateva frunze de tarhon
busuioc
4 catei de usturoi
ulei de masline
patrunjel
sare
piper.

Preparare:
Speli pulpa de miel, o freci bine cu lamaia si presari putina boia dulce.
Amesteci bine frunzele de tarhon si busuioc, tocate marunt, cu usturoiul zdrobit, sare, piper si circa 6 linguri de ulei de masline.
Asezi pulpa intr-o tava si o stropesti cu amestecul de condimente.
Dai tava la cuptor si o lasi pana se fragezeste carnea.
Din cand in cand stropesti carnea cu sosul format in tava.
Spre final, adaugi arpagicul (curatat) si rosiile zdrobite.
Presari apoi patrunjelul si servesti mancarea cu garnitura de cuscus.

Reteta preluata de pe bucatarul.ro