Ingrediente:
500 g carne de miel
10 legaturi ceapa verde
10 legaturi usturoi verde
1-2 lingurite faina
1-2 linguri pasta de tomate
sare
piper
ulei.
Preparare:
Cureti ceapa si usturoiul, le tai in bucati de 2-3 cm lungime, le calesti in ulei si le scoti apoi pe o farfurie.
Speli bine carnea, o tai bucatele, o rumenesti putin in ulei incins, adaugi o cana de apa si o lasi sa fiarba inabusit.
Desfaci faina intr-o ceasca de apa impreuna cu pasta de tomate, o torni in cratita, pui si ceapa si usturoiul calite, potrivesti de sare si piper si le mai lasi sa fiarba impreuna cam 20 de minute.
Reteta preluata de pe bucatarul.ro
500 g carne de miel
10 legaturi ceapa verde
10 legaturi usturoi verde
1-2 lingurite faina
1-2 linguri pasta de tomate
sare
piper
ulei.
Preparare:
Cureti ceapa si usturoiul, le tai in bucati de 2-3 cm lungime, le calesti in ulei si le scoti apoi pe o farfurie.
Speli bine carnea, o tai bucatele, o rumenesti putin in ulei incins, adaugi o cana de apa si o lasi sa fiarba inabusit.
Desfaci faina intr-o ceasca de apa impreuna cu pasta de tomate, o torni in cratita, pui si ceapa si usturoiul calite, potrivesti de sare si piper si le mai lasi sa fiarba impreuna cam 20 de minute.
Reteta preluata de pe bucatarul.ro