Chiftelute de miel

Ingrediente:
1 kg carne macra de miel
1 legatura de ceapa verde
3 fire de usturoi verde
2 legaturi de marar
2 oua
2 felii de franzela inmuiate in apa si stoarse bine
sare
piper
faina
ulei pentru prajit.

Preparare:
Carnea se spala, se sterge si se taie cuburi.
Se da prin masina de tocat si se pune intr-un castron.
In 2 linguri cu ulei se calesc ceapa si usturoiul tocat marunt.
Apoi se adauga la carne impreuna cu ouale batute ca pentru omleta,painea faramitata,mararul tocat, sare si piper dupa gust.
Se omogenizeaza foarte bine compozitia si se lasa la odihnit cam o ora.
Dupa asta se pune ulei la incins si se fac chiftelute in forma dorita care se dau prin faina, se scutura de surplus, apoi se pun la rumenit.
Se servesc cu garnitura si salata la alegere.

Reteta preluata de pe bucatarul.ro