Pasca cu branza dulce

" />

Ingrediente pentru aluat:
400 g faina
70 ml lapte
200 g zahar
200 g unt
30 g drojdie
coaja de la lamaie si portocala
2 oua.

Ingrediente pentru umplutura:

Preparare:
Intr-un bol pui faina, adaugi maiaua pregatita din drojdie, lapte si putin zahar.
Amesteci bine maiaua cu faina si pui ouale si toate ingredientele.
Lasi sa creasca.
Intre timp, in alt bol, amesteci branza, smantana, zaharul, sarea, faina, coaja de portocala si de lamaie, ouale si sarea.
La sfarsit, adaugi stafidele.
Din aluat intinzi 2 foi.
Prima foaie o asezi intr-o tava rotunda, unsa cu unt si torni compozitia de branza si o acoperi cu a doua foaie.
Dai la cuptor, la o temperatura potrivita.
Dupa ce s-a copt, lasi pasca la racit cateva ore si apoi o pudrezi cu zahar.

Reteta preluata de pe bucatarul.ro