Pasca umpluta cu branza si budinca


Ingrediente:
750 g branza de vaci
6 linguri zahar pudra
2 linguri smantana
5 oua
1 linguria gris
3 linguri faina
coaja de lamaie
stafide
1 lingura margarina
1 lingura praf de budinca
1/2 plic praf de copt stins cu zeama de lamaie.

Preparare:
Scurgi bine branza, apoi o amesteci cu 4 oua, smantana, 4 linguri zahar pudra, praful de budinca si stafidele.
Separat, faci un aluat din 3 linguri faina, 1 galbenus, 1 lingura margarina, 1/2 praf de copt stins cu zeama de lamaie, 2 linguri zahar pudra, apoi il vei lasa la odihnit timp de 20 minute.
Ungi cratita cu ulei, pui aluatul, presari grisul si torni compozitia de branza.
Dai cratita la cuptor pentru o ora, dar primele 10 minute la foc puternic, apoi la foc moale.

Reteta preluata de pe bucatarul.ro